A világ 5 legdrágább szállodaszobája

Hoztunk egy listát olyan szállodai szobaárakról, amiktől mi, földi halandók csak hüledezünk. Van tipped, hol található a világ legdrágább szállodaszobája?

Rengeteg lista készül arról, melyek a világ legdrágább szállodái, nah és szállodaszobái? Több utazási oldalt átböngészve a toplista több, mint érdekes.

Owner’s accomodation, The Hilltop Estare, Laucala Island Resort, Fidzsi-szigetek, 36 360 euró/éj

A Fidzsi-szigetek legnagyobb luxussal berendezett lakosztályának tulajdonosa a Red Bull alapítója is egyben, a lakosztály maga pedig először is elképesztő kilátással rendelkezik a szigetre, de a lakóknak jár a masszázs és a saját ló is. Természetesen itt a foglalás sem úgy zajlik, mint ahogy megszokhattuk: egy bizonyos összeg kifizetésével gyakorlatilag meg kell pályázni a lehetőséget, hogy eltölthessünk egy pár éjszakát ezen a paradicsomi helyen. Írj pályázatot, nyerd el a lehetőséget, fizess érte.

Mondjuk, tényleg maga a földi paradicsom, amiről még több fotót a hotel weboldalán is megtudsz nézni.

Sky Villa, Palms Casino Resort, Las Vegas, 36 360 euró/éj

A páratlan kilátással rendelkező szállodák között ennek a hotelnek is ott a helye. Ha már kifizetjük a kétszintes lakosztály, akkor bizonyára több időt fogunk ott tölteni, többek között azért, mert a csomaghoz saját lift, saját medence, és napi 24 órában rendelkezésre álló komornyik szolgálat is jár.

A hotelról további érdekes videókat, fotókat találsz a Facebook oldalán.

Ty Warner Penthouse, Four Seasons, New York, 40 900 euró/éj

New York legmagasabban fekvő szobája, amelynek árában nemcsak a városra néző 360 fokos kilátás van benne, de a saját komornyik és a saját sofőr is, természetesen Rolls Royce-szal. Nem mellesleg itt még az ágytakaró is 22 karátos arannyal van átszőve.

A luxus fellegvára nem kétséges! Győződj meg róla te is, nézz körül alaposabban a szállodában.

Shahi Mahal lakosztály, Raj Palace Hotel, Dzsaipúr, India, 40 900 euró/éj

A szállodát egy régi palotában alakították ki, a királyi lakosztályban pedig hat hálószoba, konyha saját konyhafőnökkel, pezsgőfürdő, saját könyvtár és moziterem is található. Egész otthonos nem de?

A nyertes: Királyi penthouse lakosztály, Hotel Président Wilson, Genf, 54 550 euró/éj

A lakosztályban 12 hálószoba, luxusfürdőszobák, saját edzőterem és biliárdasztal, saját lift és zongora is található. A kilátás a Genfi-tóra néz. Ha picit sokalljuk a laza 19 millió forintot egy éjszakáért, akkor meg is oszthatjuk a költségeket, hiszen a lakosztályban hatan is megszállhatnak.

De körülnézni semmibe sem kerül. IDE kattintva megteheted.

Egy kis érdekesség…

A Tripadvisor listája szerint Magyarországon a legjobb 10 luxushotel között az Aria Hotel Budapest by Library Hotel Collection szerepel, de bekerültek a legjobbak közé a Párisi Udvar Hotel Budapest és a Andrássy Rezidencia Wine & Spa is. Ezekbe a hotelekbe egy-egy éjszakáért 250-400 eurót is elkérhetnek a luxushotelek.

Az Aria Hotel Budapest egyébként 5. helyezést ért el a közép-európai szállodák között 2019-ben. 

Ha magadhoz tértél, olvass egy kicsit arról is, mi történik épp a világban

Azt hallottad, hogy márciustól érkezhet a vakcinaútlevél? Utazási szakértők pedig elmondták a véleményüket, mikor vehetjük ismét nyakunkba a világot. És azt olvastad, hogy bámulatos jégvulkán keletkezett Kazahsztánban? Légy képben!

(Nyitókép: unsplash)