Valódi indusztriális szállás, egy átalakított holland daruban

Dobálózunk vele, hogy szeretjük az indusztriális dizájnt, de mi van akkor, ha egy valóságos daruban éjszakázhatunk? Amsterdamban megtehetjük!

A világon egyedülálló, három emeletre tervezett, átalakított daruban aludhatnak azok, akik Amsterdam kedves, jellegzetes lakóházai helyett a The Crane by YAYS szállást választják. A kikötő kivételes hangulatát is átélhetjük, de közel a belváros, így nem kell kompromisszumot kötni.

Ez a daruszállás minden városi luxussal felszerelt, modern apartman, két személy kényelmes befogadására alkalmas, szuper fürdőszobával, ahová zuhanyzót és kádat is találunk.

Falai igazán nagy üvegfelületek, az étkezőből a reggeli elfogyasztása közben végignézhetjük, ahogy már nagy és nyüzsgő a forgalom a kikötőben.

Hiába az Airbnb felületén való megjelenés, a YAYS által létrehozott daruhotel nem magánszállás, hanem egy 2017 óta üzemelő extra lehetőség.

Kalandvágyóknak, a kikötői élet szerelmeseinek és valódi indusztriál fanoknak bakancslistás tétel, még akkor is, ha olajszag helyett itt inkább a finom aromalámpa illata dominál.

A The Crane by YAYS szállása ITT foglalható.