Új túraalkalmazással fedezhetjük fel magunknak Zalaegerszeget

A helyiek mellett a turistákat is segíti.

A helyiek mellett a turistákat is segítik azok az intelligens eszközök, melyeket most adtak át Zalaegerszegen a Smart City jegyében. Információs tornyokat, okos padokat és játékokat telepítettek a város több, frekventált pontjára – írja a Travelo az e-city.hu nyomán.

A projekt részeként Zalaegerszeg belvárosában egy kilométeres átmérőjű körben, 53 jeladó eszközzel alakítottak ki ingyenes wifi-zónát. Elkészült az internetes kommunikációra és mobileszközök használatára épülő e-City turisztikai portál és mobilapplikáció, továbbá három kültéri érintőképernyős, interaktív információs terminált, három kültéri okospadot, valamint gyerekek számára egy okos játszóeszközt telepítettek négy helyszínen – adja hírül az MTI.

Az információs portál egyebek mellett zalaegerszegi érdekességeket, programokat, zalaegerszegi túrákat is ajánl az érdeklődőknek, emellett az e-City applikációban és a portálon is megtalálhatók a városi programajánlatok, a zalaegerszegi szállás- és vendéglátóhelyek, továbbá parkolással, menetrendekkel, orvosi ügyelettel, piacnapokkal és az elektromosautó-töltőállomásokkal kapcsolatos információk, de túraútvonal-tervezőt és ajándékokat érő pontgyűjtő funkciót is tartalmaz az alkalmazás.

 

 

Íme Anglia legveszélyesebb útja. Ezek a világ legnyugodtabb városai.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!