Szerezd be a húsvéti menüt online – 3 hely, amivel nem nyúltok mellé

Házi füstölt sonkára, vajas kalácsra vagy klasszikus kaszinótojásokra vágysz? Rendeld meg online, mondjuk, honnan érdemes!

Babka

6 különböző sonkával, 7-féle kaláccsal, sütikkel, babkákkal és tavaszra hangolt, mezzékkel várják az ünnepet. A krémeket bármikor megrendelhetjük, a többit elő kell rendelni! Mégtöbb információért a Facebook-oldalukon tájékozódhatsz. Annyit elöljáróban elmondunk, hogy fonott kalácsot 550 forinttól, koszorúkalácsot 850 forinttól rendelhetsz.

KIOSK

A KIOSK-ban hagyományos és vega húsvéti boksszal készülnek – a hagyományosban többek között füstölt sonkát és kolbászt, savanyított zöldségeket és kovászos cipót találunk, míg a vegában céklás humusz, currys tojáskrém és egészben sült karfiol található. Emellett készítenek babkát, bejglit, pogácsákat és tojáslikőrt is.A húsvéti boxokat 9.550 forinttól rendelheted.

FALU

A Szent István körúti FALU.-ban is sokféle sonkát találunk: tokaji mangalicát és kőrösit. Ha kalácsot is szeretnénk mellé, az Artizán kovászos kalácsából lesz hozzá kísérő. Be is mehetünk érte, de kedden és csütörtökön ki is szállítanak.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: Facebook, Nyitókép: unsplash)

via