Szeretnél pónik és bárányok mellett aludni egy mesés szálláson? Akkor megtaláltuk a helyed!

Elképesztően aranyos és mondhatni egészen betlehemi élményt kínál az angliai Basil's Place.

Találtunk egy Airbnb-t, amelynek szerintünk nincs párja: ez a Basil’s Place Thurgartonban, Angliában. A 17. századi majorság egy hatvan hektáros, gyönyörű birtokon fekszik, nevét pedig a Basil nevű póniról kapta, akinek a társaságát egészen közvetlenül élvezhetjük.

Konkrétan az ágyunk mellett van Basil istállója, így az aranyos fekete pacit és társait, néhány bárányt és bocit lefekvés előtt és a reggeli kávénk mellett is megsimogathatjuk.

Persze ha szeretnénk picit állattársaság nélkül időt tölteni, Basilt és négylábú társait egy ajtóval kizárhatjuk a szobából.

A szállás kényelmes francia- és emeletes ágyakat kínál, valamint a birtokon még további állatsereglettel találkozhatunk, beleértve lovakat, iszonyú aranyos Skót-felföldi marhákat, macskákat, tyúkokat, bárányokat.

A gyönyörű környezetben fekvő, állatsimogatós ház ára egyáltalán nem is vészes: kb. 65 ezer forint/éjszakától elérhető az élmény, viszont nagyon népszerű, így érdemes jó előre megszervezni. Szóval ha gyermekkori álmod, hogy pónival aludhass, akkor itt teljesül a kívánság!

(Fotók: Airbnb)