Saját szigete lesz egy ismert sörmárkának

Sörimádók, figyelem!

A Corona jövő tavasszal saját szigetet tervez nyitni a Karib-tengeren, remélve, hogy ezzel is segíti a vásárlóit abban, hogy több időt töltsenek el offline és közelebb kerüljenek a természethez.

“A természethez mélyen kötődő márkaként szerettünk volna tisztelettel adózni a természetes környezetnek, amely az alapanyagokat szolgáltatja” – mondta Felipe Ambra, a Corona alelnöke. “Reméljük, hogy amikor a vendégeink a pihenés végeztével visszatérnek otthonukba, újra beleszeretnek a természetbe, és új energiát kapnak.”

A sziget a tudatos fogyasztás és a fenntartható életmód köré épülő all inclusive heti turnusokban fogadja majd a vendégeket, akik helyben termesztett finomságokból csemegézhetnek, pihentető környezetben strandolhatnak és csodálatosan kék vízben úszhatnak.

Privát bungalókban laknak majd, ami pedig a programokat illeti, jógaórákon, meditációs gyakorlatokon vehetnek részt, és még csillagvizsgálóba is eljuthatnak. Meglátogathatják azt a farmot is, ahol a tartózkodásuk alatt a tányérjukra kerülő ételek  alapanyagait termesztik.

A Corona-szigetre eljutni nem lesz egyszerű és nem is mindenki élvezheti az adottságait. A látogatást egy nyereményjáték keretein belül lehet abszolválni; a játékra különböző módon lehet majd nevezni, attól függően, ki honnan érkezik. A részleteket egyelőre nem dolgozták ki, de Argentína, Kanada, Chile, Brazília, Paraguay, Guatemala, Kolumbia, Ecuador, Dél-Afrika és a Dominikai Köztársaság lakosai lesznek első körben jogosultak a részvételre – szúrta ki a Roadster.

Az utazás becsült értéke ötvenezer dollár (kb. 16 millió forint).

Ki vállalná be?

Így készül az eredeti színes olasz tészta. Óriási összeggel büntetik Rómában az oltatlanokat.