Egy repülőn házasodott össze a fiatal pár

Elaine Tiong és Luke Serdar úgy döntött, nem templomban mondják ki a boldogító igent, hanem a Virgin Australia Sydney-i járatán.

Az utasok kissé meglepődtek, amikor a Virgin Australia Sydney-i járatán megjelent Tottie Goldsmith ausztrál színésznő, de nem mint utazó celeb, hanem mint egy éppen történő esküvő házigazdája. A pár egy kicsit korábbra tervezte a ceremóniát, de a koronavírus az ő terveiket is felrúgta, az első időpontot el kellett halasztani a korlátozások miatt, így az esküvőt februárban tartották meg.

A menyasszony, Elaine hosszú évekig esküvő szervezőként dolgozott, így valami különleges élményt szeretett volna saját esküvőjére. Meg is kapta: több ezer méter magasan, 150 idegen előtt mondhatta ki a boldogító igent.

Üröm az örömben, hogy a szigorú COVID-19 előírások miatt a házaspárnak meg kellett várniuk az első csókkal a landolást, ekkor végre levehették az arcmaszkjaikat.

Remek híreink vannak

Azt hallottad, hogy márciustól érkezhet a vakcinaútlevél? Utazási szakértők pedig elmondták a véleményüket, mikor vehetjük ismét nyakunkba a világot. Digitális Covid-igazolvány érkezik a légi közlekedésben. A mérvadó utazási trendekre is fény derült! Azt olvastad, hogy Peru karbonmentessé teszi a Machu Picchut?

via

(Nyitókép: unsplash)