Rajzokkal segíti megélhetésért küzdő kedvenc helyeit a magyar illusztrátor

Buzás Aliz illusztrátor több budapesti vendéglátóegységnek készített illusztrációt.

Buzás Aliz magyar illusztrátor eddig a Jedermann, a Kelet Café, a Majorka és a Tranzit vendéglátó helyeknek készített különleges illusztrációkat. A plakátok még a koronavírus előtti, gondtalan időket idézi, amikor csak úgy ücsöröghettünk és kávézgathattunk. Az alkotások most arra emlékeztetnek, hogy rengeteg vendéglátós a túlélésért küzd.

“Sokat gondolkoztam azon, hogy hogyan tudnám támogatni kicsit azokat a helyeket, amiket szeretek. Arra jutottam, hogy rajzolok nekik plakátokat, amiket aztán el tudnak adni. Az első ilyen hely a @jedermann.budapest Vegyetek náluk plakátot, támogassátok őket!” – írta közösségi oldalán az illusztrátor.

Hogy tudod megvásárolni a plakátokat? Érdeklődj Buzás Aliznál!

Buzás Aliz grafikus-illusztrátor Budapesten él, a fiatal szabadúszó művész dolgozott már a Washington Post és a Facebook számára is.

Neked melyik tetszik a legjobban?

Híreink vannak!

Te tudod, mik lesznek a mérvadó utazási trendek idén? És azt hallottad, hogy hamarosan érkezik a vakcinaútlevél? A tengerjárók már biztosan útnak indulnak Olaszországban. Franciaországban pedig megtartják a nyári fesztiválokat, és májustól már 22 euróból lejuthatsz Horvátországba! Tájékozódj! Kedvelt magyar kirándulóhely vezetett be látogatási tilalmat!

(Fotók: Buzás Aliz/Instagram)