Októbertől könnyebben utazhatunk Párizsba

Lehet tervezni, szervezni, majd csomagolni.

A Budapest Airport bejelentette, hogy Transavia légitársasággal partnerségben a következő őszi-téli szezonban újraindítja a Budapest és Párizs között közlekedő járatait. A társaság 2021. október 22-én induló gépei hetente kétszer, péntekenként és vasárnaponként szállnak fel a francia fővárosból.

Budapestről ismét elérhetőek lesznek velük Bordeaux, Marseille, Nizza, és Párizs (Beauvais, Charles de Gaulle és Orly) repülőterei.

Bogáts Balázs, a Budapest Airport járatfejlesztési és kereskedelmi tervezési vezetője elmondta, hogy az európai nagyvárosokkal való újbóli összeköttetések létfontosságúak az újjáépülés szempontjából. – “Párizs vonzereje elég sokrétű – gondoljunk csak a művészetre, a divatra, a gasztronómiára és a kultúrára – ezért biztos vagyok benne, hogy ez az útvonal nemcsak a Franciaországot felfedezni vágyó magyarok körében lesz népszerű, hanem azok körében is, akik Budapestet szeretnék megnézni” – ídta hírül a Roadster.

Természetesen Párizsba már így is lehet utazni, de októbertől a magyaroknak még könnyebb lesz. Az tudtad, hogy Párizsban rengeteget kell fizetni egy 5 csillagos szállodáért?

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: Getty Images)