Négy budapesti terasz, amit egyszerűen mindenki imád

Szívesen meginnál egy fröccsöt vagy kávét emberek között, hangulatos helyen? Ezeket a budapesti teraszokat melegen tudjuk ajánlani!

Pántlika

A Városliget egyik legrégibb, legszerethetőbb gasztrokocsmája, a Pántlika is azonnal kinyit, most, hogy megkapták a jelet fentről. A Hermina út 47-tel szemben lévő egységben étel és ital most is van, úgyhogy ők azonnal teljes gázzal kezdik a szezont. Gourmet-hamburgerek, változatos itallap – csak arra vigyázzunk, hogy a biztonságos távolságot pár koktél után is tartsuk.

DOC Vino Bar

A belváros egyik legszerethetőbb borterasza tökéletes helyszín arra, hogy a újra találkozzunk a barátainkkal. A családias környezetben 150 különböző tételt találunk remek borokból, falatkáknak pedig a Pomo D’oro éléskamrájából rendelhetünk. Ők is nagyon tervezik a nyitást – de érdemes telefonálni, hogy biztosan legyen asztalunk estére.

Kabin

A Népsziget kisberlinje egész nyáron csodás lehetőségeket rejt mindenkinek, 0–99 éves korig. Mint mondják, lehet, hogy az első héten még nem lesz minden az étlapról, a pultban sem lesz ott az egész itallap, de kit érdekel? A hangulat garantált, mint mindig.

Fellini Római Kultúrbisztró

Budapest egyik legnépszerűbb nyári létesítménye a Rómain is úttörőnek számított – és bár azóta jóval több kedvenc is nyílt a Dunának ezen a szakaszán, a csíkos napozóágyakkal tarkított Fellinit nehéz überelni.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

via

(Fotók: a teraszok web- és FB oldalai)