Igazi remekművek, vérbeli művészektől. Húsvéti csokitojások kicsit másképp.
Graham Mairs
Sosem látott textúrák és megvalósítások jellemzik Graham Mairs cukrászművészetét. A különc szakember saját iskolát is alapított, most extra aranyos csupor mézzel és méhekkel készült a húsvétra.

Michael Kwan
Az angol Café Royal vezető cukrásza, Michael Kwan egészen egyedi fantáziatojásokat készített.

Pierre Marcolini
Belgium leghíresebb csokoládémestere nyuszikkal és fiókokkal ejt ámulatba. A kubai, trinidadi és kameruni csokoládétojás mellé praliné minitojások és karamellabáránykák járnak.

Philippe Conticini
A Galeries Lafayette Gourmet és Philippe Conticini exkluzív húsvéti ritkaságot értékesít. Tejcsokoládé, praliné, gianduja krém, ropogós mogyoró és mandula találkozik a tojásban. Nagyon megkóstolnánk!

Nicolas Rouzaud
A londoni The Connaught cukrászműhelyében a letisztultság helyett ezúttal a színpompát és a giccset választották. Nem maradhattak ki a szálloda emblematikus agárjai a praliné-tejcsokoládé kreációból.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!