Megnyit az ország legújabb élményfürdője

Egy újabb felfedezésre váró hely!

Szeptember 14-én kedden nyitja meg kapuit a látogatók előtt a Harkányfürdő új, fedett, csúszdával felszerelt élményfürdője, kalandmedencével, sodrófolyosóval és ugrótoronnyal – írja a Travelo.

A lap cikke szerint az eddig csak próbaüzemben működő Harka Vízivilág három csúszdával és összesen 766 négyzetméter vízfelülettel várja a fürdőzőket.

A fürdő honlapján megtalálható információk szerint az épület földszintjén két új medence helyezkedik el, amelyekhez egy külső strand- és úszómedence csatlakozik.

Mint fogalmaznak, a kalandmedencében semmi sem lehet akadálya a valódi strandélményeknek, hiszen az aktív kikapcsolódást kedvelő fiatalabb és idősebb generációk számára egyaránt remek szórakozást biztosít.

Az „adrenalinfüggő” vendégek a sárga és kékszínű Turbó I.-II. csúszdákról csobbanhatnak a medencébe, vagy az ugrótoronynál és a mászófalon tehetik próbára ügyességüket. A sodrófolyosó és a pezsgőmedence a lazítani vágyók számára nyújt frissítő élményeket, a kisgyermekekkel érkezők számára pedig egy külön Családi csúszdát is kialakítottak.

Remek program, nemde?

 

 

Ez a spanyolországi rózsaszín tó titka.

Ezek a legvonzóbb lakóhelyek Magyarországon.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotó: harkányfürdő)