Málta támogatja azokat a diákokat, akik nyelvet tanulnak a szigeten

Ha szeretnél külföldön tanulni, és nagy álmod Málta, akkor íme a nagy lehetőség!

Málta zsebpénz formájában támogatja, hogy minél többen érkezzenek nyelvtanulási célból a szigetországba – írja a Spabook.hu a Máltai Turizmus Hivatal közleményére hivatkozva.

A turizmusélénkítő csomag legújabb eleme 1 millió eurós keretet kapott, és fejenként naponta 10 euró zsebpénzt jelent mindazok számára, akik kéthetesnél hosszabb angol tanfolyamra érkeznek Máltára – olvasható a Máltai Turizmus Hivatal közleményében.

A nyelviskolák június 1-től újra indulnak a nyelviskolák Máltán. Az ország rendkívül népszerű angol nyelvtanulási úti cél, amit nem csupán kellemes klímája, gazdag történelme, biztonsága, jó megközelíthetősége miatt választanak sokan, hanem a brit hagyományok miatt is.

A május 10-én meghirdetett legújabb támogatási rendszer közvetlenül a nyelviskolákba jelentkező és a kurzusokon résztvevő külföldi diákoknak szól. A támogatás utalvány formájában igényelhető abban az esetben, ha a diákok június 1-től, vagy az után érkeznek és legalább 15 legfeljebb 30 napot tartózkodnak Máltán, vagy Gozo-n és ezalatt nyelviskolába járnak.

Az utalványt nem lehet készpénzre váltani, de felhasználható minden olyan üzletben és szolgáltatásra, mely csatlakozott a programhoz.

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: pixabay)

via