Fotó: Lomboldal

Titkos, intim erdei kabinban bújnánk el a Dunakanyarban: ez a Lomboldal

Mutatunk egy új szállást a Dunakanyarban, amivel nem tudunk betelni. Hello Lomboldal!

A Dunakanyar mindig jó választás, hiszen úgy kerülhetünk igazán közel a természethez, hogy nincs messze a főváros, nem kell órákat utazni, ráadásul a változatos domborzatnak köszönhetően túrák, vízi programok, erdőjárások, parti ejtőzések is elképzelhetőek. Már gasztronómiailag sincs pácban a könyék, cukrászdától a BBQ helyekig sok a lehetőség. Egyre több a kellemes, minőségi szálláshely is, inkább az erdei kabinok irányába haladnak a trendek, de ennek mi csak örülünk, szeretjük a szokásos szállodáktól eltérő, intimebb, emberközelibb és személyesebb szállásokat.

Így figyeltünk fel a Kismaroson található Lomboldalra is, ami egy szuperhangulatos erdei magánszállás. Kétszemélyes, igazi romantikus elvonulásokhoz, barátnős átbeszélgetett éjszakákhoz kitalált álomkunyhó.

Szauna és masszázsmedence is tartozik hozzá, valamint elektromos biciklik, amikkel sportosan, de kis segítséggel lehet bejárni a környéket. Ha van rá igény, a Lomboldalhoz házhoz megy masszőr is!

Felszereltsége összeállításakor a praktikum volt az elsődleges rendezőelv az esztétikum mellett — minden fontos eszközt megtalálunk, ami egy hétvégéhez, netán egy egész hetes pihenéshez szükséges.

Ha úgy kívánjuk, 5500 forint/2 személyre bekészített reggeli kosarat is kérhetünk, ami elsősorban a helyi termelők portékáiból lett összeállítva.

Egyszerűen tüneményes a Lomboldal, mentsük is el a hazai bakancslistánkra és szálljunk meg náluk, ha a Dunakanyarhog visz az utunk.

Foglalásaitokat ITT fogadják.

Lomboldal Weboldal

Lomboldal Facebook