Fotó: Fanny Summer House

Ha Brač szigetére készülsz, stílusos magánszállásokra találhatsz

Brač szigete szuper hely, ha horvát nyaralást tervezünk. Itt találjuk a Zlatni Rat-ot (Aranyszarv) ami a cápafog alakú, abszolút fotogén földnyelv, amit rengeteg képeslapon is megjelenítenek, de a dalmát szigeten Bol és Supetar városa, a Vidova Gora hegység is vonzó célpontok. Találtunk egy egészen ízléses, 2020-ben teljesen felújított házat, ami kívül-belül ideálisnak tűnik egy-két hét lazításra.

Ugye te is ismersz olyan utazókat, akik megrögzötten mindig ugyanoda járnak nyaralni? Brač-sziget pont olyan hely, ami megbízható, szépséges és csalogató, ahova sok ilyen módon üdülő család jár, évi egyszer, hogy aztán a szokásos strandra menjenek napozni, úszni.

Szerencsére nagyon sok kiváló parttal rendelkezik a sziget és egyéb látnivalókból, kirándulóhelyekből sincsen hiány. Aki már járt itt, tudja, hogy miről beszélünk, hiszen tényleg egy kiemelkedően változatos hely az Adriai-tenger harmadik legnagyobb szigete.

Bobosvica a hely, ahol a None Fanny’s Summer House áll — ez Brač nyugati része, egy kevésbé pörgős, csendes, intimebb kis öböl. A közelmúltban teljeskörűen felújított ház két lakrészből áll, a közös részek a teraszt és a kertet jelentik, tehát érdemesebb családdal, barátokkal érkezni.

Életérzésük és kialakításuk mediterrán, de eljátszik a ’60-as évek stílusával is, amiben segítségükre van néhány eredeti, de felújított, újrahúzott bútor is. A berendezés bőven túllicitálja mindazt, amit valaha tapasztaltunk egy-egy horvát apartmannál.

Kortárs és modern, de csak annyira, hogy tökéletesen felvegye a ritmust a horvát nyarakkal. Nem túloz, nem rugaszkodik el a valóságtól, egyszerűen csak szép, praktikus és élhető. Pláne, ha egy-két hetet szeretnénk ebben a gyönyörű öbölben tölteni.

Fotó: Fanny Summer House

A terasztól a nappali utolsó kiegésztőjéig minden nagyon stílusos, azonnal indulnánk is ebbe a lehengerlő házba, hogy a tenger morajlására ébredhessünk náluk! Úgy látjuk, táncrendjükben még bőven van hely idén nyárra, az árakról és a foglaltságról egyénileg kell érdeklődni tőlük. Azonnal indulnánk!

Instagram profiljuk imádnivaló, abban is elvesztünk már!

Forrásunk volt: fannysummerhouse.com