Légiutas-kísérők árulják el, mit ne vegyünk a reptéren

Elgondolkodtató!

Az Insider légikísérők tanácsait összegyűjtő cikkét vette alapul a Roadster, mire ajánlatos odafigyelni. 

Édesség minden mennyiségben

Az egyik belföldi amerikai társaságnál dolgozó Lorrie Metrejean osztja azt a véleményt, mely szerint a repülőterek éttermei meglehetősen túlárazottak, viszont úgy véli, ha nassolnivalóról van szó, nem lőhetünk mellé. Bizonyos snackeket kifejezetten kedvező áron lehet megvásárolni, ár-érték arányt tekintve tehát jól járhatunk.

 

Kozmetikai termékek kedvelőinek

Akiket érdekelnek a szépségápolási cikkek, bizonyára alig várják, hogy a várakozási időt a duty free üzletekben tölthessék el.

A reptéri kozmetikumok választéka kiemelkedőnek mondható, számos olyan terméket lehet ott beszerezni, melyek egy átlag üzletben nem biztos, hogy kaphatóak.

Megéri techcuccot venni

McAree nem mondott újat azzal, hogy ha valamilyen elektronikai eszközt vásárolunk a repülőtéren, akkor az rosszabbul esik a bankkártyánknak, mintha egy belvárosi üzletben tennénk meg. Ugyanakkor kisebb készüléket (például fülest) nyugodtan vehetünk a fedélzeten, a légitársaságok kedvezőbb árakat kínálnak a repterekhez képest.

Inkább alkoholmentesen

Az alkoholos italokat nem feltétlenül ajánlja a repülőtéren beszerezni, mert drágábbak, és dehidratálják az utast.

Használjunk kulacsot!

Rengeteg repülőtéren adott a lehetőség vízzel teletölteni a saját palackunkat, miután átvágtunk a biztonsági ellenőrzésen – és most nem a mosdóra kell gondolni.

Ez lett az év legjobb szállása Magyarországon. Svédország harcba szállt az Ikeával.