Különleges tengerparti országokba juthatsz el idén Budapestről

Nyolc új útvonalon is bejelentette a Ryanair a járatindítást.

A Ryanair új úti céljai olyan népszerű nyaralódesztinációkban találhatók, mint Görögország, Horvátország és Bulgária. A járatbővítésre a magyarországi oltási program előrehaladása és Európa nyári újranyitása ad lehetőséget – írja a turizmus.hu.

A most bejelentett nyolc új járat a következő: Bologna – heti két járat, Burgasz – heti két járat, Chania – heti három járat, Rodosz – heti három járat, Mykonos – heti két járat, Szófia – heti két járat, Zadar – heti két járat, Zakynthos – heti 2 járat.

A már korábban is repült úti célok között olyan népszerű üdülőhelyek találhatók, mint Malaga, Palma, Bari, Pafosz, Burgasz, Málta vagy Palermo, továbbá olyan népszerű európai nagyvárosok, mint Róma, Madrid, Koppenhága és London.

A Ryanair kereskedelmi igazgatója, Jason McGuinness így kommentálta a bejelentést: „Az oltási programok előrehaladásával párhuzamosan várhatóan jelentősen nőni fog a légi járatok iránti kereslet. Ezzel összhangban növeltük nyári magyarországi kínálatunkat. Az utazók nyugodtan lefoglalhatják nyaralásukat, mert ha valami miatt mégsem tudnak elutazni, maximum két alkalommal ingyenesen átfoglalhatják a repülőjegyüket 2021 októberéig.”

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: pixabay)