A vártnál többen foglaltak már le külföldi utazást

Egyre többen foglalnak külföldi utazást, a körülmények ellenére is.

Természetesen ugyanakkor meg kell jegyezni, hogy a foglalások száma még mindig csak a harmada a tavalyinak! A Magyar Utazási Irodák Szövetségének elnöke, Molnár Judit szerint az érdeklődést fokozta, hogy több iroda előfoglalási díjat sem kért, de a vakcina megjelenése is növelhette az utazási kedvet.

A szakmai érdekérvényesítő szervezet elnöke azt mondta, hogy az utazási irodák óvatosabban tervezték meg az idei szezont, feleannyi kapacitást kötöttek le, ezért nagy a bizonytalanság, hogy a koronavírus-járvány esetleges enyhülése, az oltási kampány előrehaladása miatt milyen áron lesznek később szállások.

Akár koronavírus, akár más megbetegedés esetére érdemes lehet útlemondási biztosítást kötni, és ennek terhére nem veszik el a befizetett részvételi díj – mondta az InfoRádiónak a szakember.

Egy kis kultúra

Hiányzik a színház? Nézz olnline streameket! Koronavírusmentes programajánlónkat is érdemes átböngészni! Azt tudtad, hogy beválasztották a Puskint a világ legszebb mozii közé? Különleges, őrült ünnepek a nagyvilágból! Szereted a bort? 5 mesebeli borvidéket mutatunk.

via

(Nyitókép: unsplash)