Így néz ki most a Napsütötte Toszkána háza, amit ki is bérelhetsz!

Ha te is imádod Diane Lane főszereplésével a Napsütötte Toszkánát, akkor van számodra egy szuper hírünk: beköltözhető a Bramasole!

Ha szereted a filmet és úgy Toszkánát, akkor egészen biztosan te is fantáziáltál róla, milyen lenne beköltözni egy gyönyörű toszkán villába, egészen pontosan a meseszép Bramasoléba Cortonában. Nos, az álom mondhatni valóra válik: a ház fent van az Airbnb-n és kivehető.

A Villa Laurára átkeresztelt ház eléggé kibővült és autentikus bája is ennélfogva kissé átalakult a filmhez képest: tíz hálószoba és fürdőszoba tartozik hozzá, a masszív birtokon pedig húsz ember is kényelmesen elfér.

A birtokon gyönyörű medence, hintaágyak, kültéri étkező (amit persze pizzakemencével is felszereltek) és csodás olasz növényzet vár.

A házat legalább hét napra kell lefoglalni, a villától pedig mindösszesen hat perc autóútra van Cortona, valamint a Trasimeno-tó partja, másfél órára pedig Firenze. Azt nem tudjuk, hogy a lengyel munkások és egy várandós Sandra Oh jár-e a villához, de szerintünk így is eléggé rendben van!

(Fotók: CN)