Kiadó Grincs híres-nevezetes otthona

Aki szeretne elmenekülni az ünnepi forgatag és nyüzsgés elől, annak kiváló kikapcsolódást Grincs odúja.

Az Airbnb-vel versengő Vacasa és a Dr. Seuss Entreprises közös projektben kínálja bérlésre a Grincs barlangját az Utah állambeli Boulder mellett, a december 13. és 23. közötti időszakra.

Már az odajutás is biztosítja az elvonuláshoz szükséges nyugalmat, a helyszín ugyanis csak terepjáró autóval közelíthető meg, de megérkezve az utazó azt is egyből tapasztalni fogja, hogy az odúban sem tévét, sem internetet nem talál majd. A szállásmegosztó oldal arra törekedett, hogy minél élethűbb módon adja vissza a barlang hangulatát, amely éjszakánként 20 dollárba kerül fejenként – írja a Travelo az Usa Today  nyomán.

Az idei ünnepi időszakban nem csak a Grincs odúját hirdették meg a filmrajongók számára. Ahogy azt mi is megírtuk, egészen tegnapig az Airbnb weboldalán lehetett licitálni egyetlen éjszakás időtartamra a legnépszerűbbként emlegetett karácsonyi filmtrilógia, a Reszkessetek betörők! otthonába.

A legtöbb pénzt ígérő bérlő már megvan, ő december 12-én, az Illinois államban található McCallister házba költözhet be egy éjszakára, a licitből befolyt összeget pedig a chicagói La Rabida Gyermekkórháznak adományozza az Airbnb – írja a Deadline.com.