Kétmillió forint borravalót kapott egy pincér, nem is jutott nagyon szóhoz

Alaposan meg is lepődött.

Ulyiana Hrushchak az elegáns manhattani Lilly’s Cocktail and Wine nevű bárban dolgozik pincérként, ahol egyik este a stand-upos Robyn Schall ült az asztalához. A komika korábban arra kérte a közösségi médiás követőit, hogy gyűjtsenek össze némi pénzt, amivel a vendéglátóiparban dolgozókat támogathatnák a járvány idején.

Az akció jól sikerült, hogy több mint 13 ezer dollár, azaz bő 3,8 millió forint jött össze a nemes célra. Schall az Instagram-oldalára fel is töltötte a videót, amiben ebből az összegből 7000 dollárt, azaz több mint kétmillió forintot átnyújt Hruschchaknak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Robyn Schall (@robynschallcomic) által megosztott bejegyzés

A komika a fennmaradó pénzt is szétosztotta a bár dolgozói között.

A meglepődött pincér elmondta, hogy a pénz egy részét Írországban élő családjának küldi majd, a maradékból pedig az elmaradt lakbérét és számláit rendezni.

Még több ilyen sztorit!

Izgalmas dolgok történnek a világban!

Különleges, őrült ünnepeket gyűjtöttünk össze nektek, és azt is, milyen szigetekre tudtok utazni korlátozás nélkül. Ezek lesznek a mérvadó utazási trendek 2021-ben. De megmutatjuk Tokiót is, kicsit másképp, nézd meg a lenyűgöző fotókat! Március 1-jétől nyithat Horvátország, ahogy hamarosan útnak indulnak az olasz tengerjárók is.

via

(Nyitókép: pixabay)