Kétezernél is több járatot töröl a következő hónapokban ez a légitársaság

A világjárvány miatt....

2022. januárja lesz a legrosszabbul érintett hónap, amikor is a korábbi ütemtervhez képest 1146 járatot vágnak le. 2021 decemberében 545, míg márciusban és februárban 243, illetve 210 járattal kevesebb száll fel.

A csökkentések ellenére a British Airways 2022. eleji menetrendje jóval telítettebb, mint volt egy évvel korábban ugyanebben az időszakban, amikor 2021 januárjától kezdődően hónapokon át általános nemzetközi beutazási tilalom volt érvényben.

A 2022. februári menetrendben még így is 18,810 járatot találni – ehhez képest a 2021-es év ugyanezen hónapjában mindössze 2669 járatból lehetett válogatni.

Januárban összesen harmincegy, Belfast-Glasgow és Belfast-Birmingham útvonalon közlekedő járatot szüntetnek meg, míg a dél-afrikai Johannesburgba és Fokvárosba közlekedő harmincegy járat szintén kimarad, miután az ország ismét felkerült az Egyesült Királyság vörös listájára.

Az év első hónapjában mindössze két útvonalon bővül a járatok száma: London és Kairó között tizenkét plusz járatot indítanak, míg a londoni Heathrow és a chilei Santiago között négy plusz járat közlekedik – szúrta ki a Roadster.

Így készül az eredeti színes olasz tészta. Óriási összeggel büntetik Rómában az oltatlanokat.

(Fotók: pixabay)