Jacht formájú társasház épült a Balaton partján

A balatonszemesi Marina Sétányon álló kétszárnyas épület jachtra emlékeztető alakja Török Csongor építészmérnök tervei alapján készült el.

A jacht formájú balatonszemesi ingatlant hatalmas üvegfelületekkel, teraszokkal és jakuzzi medencével is ellátták, valamint tartozik hozzá közös használatú úszó- és gyerekmedence, belső kert, napozóteraszok és belső sétány is. Az épületben 52 lakás található.

Török Csongor célja az volt, hogy az épület mérete és jellege ellenére is illeszkedjen a kis üdülős környezetbe, vizuálisan ne ugorjon ki a térből.

Mivel a lakások leginkább nyári használatra épültek, az alulról lépcsőzetesen felfelé törekvő forma óriási, szabad teraszokat, széles balatoni panorámát biztosít a lakótereknek, melyek némelyike önálló kerttel és nyári konyhával is rendelkezik – írja a magyarepitok.hu.

Híreink vannak

Hétfőtől csak írásos indoklással lehet Angliából külföldre utazni! Sajnos bezár Budapest egyik kedvelt gourmet étterme.Te tudod, mik lesznek a mérvadó utazási trendek idén? És azt hallottad, hogy hamarosan érkezik a vakcinaútlevél  vagy hogy változott az üzleti célú utazások szabálya? A tengerjárók már biztosan útnak indulnak Olaszországban. Franciaországban pedig megtartják a nyári fesztiválokat, és májustól már 22 euróból lejuthatsz Horvátországba!

(Fotók: Mapei Kft.)

via