Ismét kapható ház egy euróért Olaszországban – mondjuk, hol!

Olaszországban nagy népszerűségnek örvend az 1 eurós lakásvásárlás, amihez természetesen kötnek pár feltételt. Most itt hirdettek meg akciót.

Taranto városában, Dél-Olaszországban újra meghirdették a romos állapotú, elhagyott lakóházakat egy euróért – szúrta ki a a 24.hu.

Kilenc többszintes épületet, azon belül is 50 lakást hirdettek meg. Mindegyik elhagyatott és nagyon rossz állapotban van, de legalább a kilátásra nem lehet panasz.

Feltételek vannak, de megengedőbbek

A szerződéskötéskor a vásárló vállalja, hogy egy éven belül felújítja az ingatlant, de szükség esetén ez az időtartam meghosszabbítható. Nem kötelező továbbá ott lakni, akár nyaralóként is használható, és kiadható, tehát itt lényegesebben megengedőbbek a szabályok, mint az egy eurós házak tekintetében, ahol a vásárlónak be is kell költöznie az ingatlanba.

Hívogató az ajánlat, mert:

Taranto leginkább széles strandjairól, delfinállományáról és kagylófarmjairól ismert. A város éppen reneszánszát éli, számtalan múzeumi kiállítás, valamint nemzetközi kulturális és sportesemény lesz itt az elkövetkező időszakban.

Az eladó lakások listáját ide kattintva találod, a fontosabb információkkal együtt.

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: Getty Images)