Ilyen kávézó is csak Oroszországban létezik

Olyan, mintha gy képregénybe csöppennél.

Ha akarnak, Oroszországban is egész kreatívak tudnak lenni. Ez a moszkvai kávézó kétdimenziós, olyan, mintha a fekete-fehér berendezés minden egyes részletét ceruzával rajzolták volna. Gyakorlatilag egy képregényben találják magukat, amikor ide belépnek a vendégek. Mondanunk sem kell, a helyet imádják az animációs filmek és a képregények rajongói.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

ЧБКафе (@cafe_bw) által megosztott bejegyzés

Érdekességek Oroszországról

  • Körülbelül tíz millióval több nő él az országban, mint férfi. Ezt a hatalmas aránytalanságot a II. világháborúban elesett férfiak számával magyarázzák.
  • Oroszország és az Egyesült Államok csupán 4 km távolságra van egymástól. Az ázsiai és az amerikai kontinenst összekötő Bering-szoros a Csendes-óceán beltengerét, a Bering-tengert és a Jeges-tenger részét, a Csukcs-tengert köti össze.
  • A világ leghosszabb gyalogos függőhídja Szocsiban van. Az 520 méter hosszú és 218 méter magas hidat tavaly adták át. Összesen két évig tartó építése során 740 tonna acélt és 2.000 köbméter betont használtak fel. A tervezők szerint egyszerre 3 ezer ember tartózkodhat rajta, és akár a 9-es erejű földrengést is kibírja.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

via