Így készül az eredeti színes olasz tészta

Nincs is semmi nagy titok!

Egyre több színes tésztával találkozhatunk az üzletek polcain, köztudottan ezek a tagliatelle tészták az olasz konyha nélkülözhetetlen alapanyagai. Nyárády Brigitta, aki férje révén közel áll az olasz ételekhez, legutóbbi videójában anyósával együtt készített színes tésztákat úgy, hogy Mamma Roseanna elmondta az eredeti olasz tagliatelle receptjét – írja a Sokszínű vidék.

A videóban látható, nincs különösebb titka a színes tészta készítésének, főképp akkor, ha az ember kertjében terem “színezék”, mint például cékla vagy petrezselyem.

A kisfilmben Brigitta beavatja az érdeklődőket az apró részletekbe, így akár ti is kipróbálhatjátok otthon az igazi olasz színes tészta receptjét.

Tízből három magyar lelép a hidegből. Félmillió forintba kerül Európa legdrágább kenyere.

(Fotó: pixabay)