Horvátországba igyekeztek? Itt találtok olcsó szállásokat

Ha pénztárcabarát nyaralást szeretnétek, de mégis az országhatáron kívül, akkor Horvátországban megtalálhatjátok a számításaitokat.

Ha olcsó isztriai nyaralásban gondolkoztok, akkor Vrsarban, Novigradon vagy Fazanában érdemes körbe nézni.

A horvátországinfo ajánlása szerint, ha nem szeretnénk messzire utazni a magyar határtól, és nagyon szűkös a büdzsé, válasszuk a Cres szigetet! Cres 550 kilométerre található Budapesttől, a horvát határtól pedig 320-ra. Ez annyit jelent a gyakorlatban, hogy egy tank benzinből Horvátország egyik legnagyobb és leggyérebben lakott, hegyvidéki szigetén lehetünk. Cres kevésbé ismert még az idegenforgalom előtt, így sok-sok olcsó apartmant találhatunk itt.

A Booking oldalát böngészve egy nyári hét (július 21-28) két fő részére Cres szigetén 159 ezer forinttól is elérhető.

Ha olcsó horvátországi nyaralásban gondolkozunk, Pag szigete is a listánkra kell, hogy kerüljön. Kellemes pár száz fős halászfalvak, fantasztikus homokos strandok és vendégszerető házigazdák bőven találhatóak a környéken.

Ha körbenéztek a Booking-on sok jó ajánlat közöl választhattok. Főszezonban, azaz július 21-28 között, azaz egy hétre, két felnőtt részére 165 ezer forinttól is találtok menő apartmant.

A Pasman sziget szintén egy elfelejtett turistaparadicsom. Csak kevesen tudják, de Pasman keleti partvonala végig homokos. Egyáltalán nem ismertek ezek a helyek, így itt is lesz bőven hely a törülközőnknek. Olcsó szálláslehetőségek: Pasman, Kraj, Tkon.

Pasmanban például július 21-28-ig, két felnőtt részére találtok szállást 115.ezer forinttól is. Főszezon, tenger, pihenés. Mi kell még?

Lehetőségek Dalmáciában

Olcsó horvátországi úti célok a régióban, a Solta sziget szinte bármelyik települése, a Brac szigeten Sutivan, Mirca, Splitska, Postira. Ezek az apró települések is teljesen kimaradtak eddig a nagy idegenforgalmi kínálatból. Érdemes tehát errefelé is körülnézni.

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: Getty Images)