Hiányzik a piac? Rendeld házhoz a kistermelők termékeit

Ma már több helyről is lehet rendelni megbízható termékeket kistermelőktől.

Szatyorbolt

A bevásárlóközösség az elsők között lépett a fenntarthatóság útjára, a Blaha Lujza térhez közeli boltjukban szezonális kistermelői zöldségek és gyümölcsök, kézműves élelmiszerek, húsok, tejfélék, emellett a zöldháztartásokban szükséges ökológiai tisztítószerek, eszközök is elérhetőek.

A termékeket online is meg lehet vásárolni, mindegyik alatt fel van tüntetve a gazdaság, ahonnan származik.  A bolttal együtt összesen 5 átvevőponton vehetjük át a rendelést Budapesten. A házhoz szállítás csütörtökön és pénteken zajlik, a szállítás helyétől függően 1000/1500/1800 Ft-ért.

Falu Food

Falusi őstermelőket köt össze a belvárossal a Falu Food online piactere, ahol az egyes tételeknél pontos leírásokban, név és település szerint ismerhetjük meg annak termelőjét és gazdaságát. A balatonfelvidéki mandulától kezdve a háztáji húsokon át az adalék- és tartósítószer-mentes tejtermékekig rengeteg finomság található a kínálatban.  A házhoz szállítás Budapesten 8900 Ft alatti rendelés esetén 990 Ft, felette ingyenes, vidékre 1990 Ft, 18 000 Ft fölött ingyenes.

Farmfutár

A Farmfutár lelkes alapítói Solymáron nyitottak egy bevásárlóközösségi pontot is, és főleg Budapest környéki termelők áruit, vegyszermentesen termelt zöldséget, gyümölcsöt, háztáji húsokat, adalékmentes tejtermékeket közvetítenek a vásárlók felé. A farmokat, a gazdákat részletesen be is mutatják oldalukon. Szállítási díjuk 990 Ft Budapesten és az agglomerációban, Solymár környékén 690 Ft.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

FarmFutár (@farmfutar) által megosztott bejegyzés

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

via

(Fotók: pixabay, webshopok weboldalai)