A három Michelin-csillagos éttermet vezető séf, Dabiz Muñoz a Carrefour áruházlánccal működik együtt.
A három Michelin-csillagos madridi étterem, a DiverXO élén Dabiz Muñoz áll. Számos pályatársát támadják azért, mert drága termékekhez adják nevüket és szakmai hitelességüket, de ő a koronavírus idején szembement a megszokásokkal.

Egy multinacionális vállalat, a Carrefour szupermarketeiben adta a nevét fánkokhoz DonutsXO néven. Ezzel mindenkinek hozzáférhető az édesség, árban és beszerezhetőség szempontjából is – írja a diningguide.hu.
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
A Dabiz Muñoz séf nevével jelzett fánkot 1,69 euróért, azaz körülbelül 550 forintért tették ki a polcokra Spanyolországban. A DonutsXO összetevői: csökkentett zsírtartalmú tej vaníliával és pirított vajkrémmel a töltelékben, az összhangzattant pedig citrusfélék és némi fűszer frissítik. A belül fánkot étcsokoládé borítja.
Nem hangzik rosszul!
Még több gasztró
Egyiptomban 5000 éves sörfőzdére bukkantak. Összegyűjtöttük a világ legdrágább ételeit, de mutatjuk a legbizarrabbakat is. És azt tudod, hogy mennyibe kerül a világ legdrágább pizzája vagy hogy készítheted el könnyedén a paellát? Kíváncsi vagy, milyen étkezési szokások vannak a világ körül? Olvass bele cikkünkbe!
(Nyitókép: unsplash)