Ha szeretnél egy 12. századi kastélyban dolgozni, akkor most itt a lehetőség!

Mutatjuk a linket, hol lehet jelentkezni!

Kastélyfelügyelőt keresnek a Cornwall partjainál fekvő Szent Mihály-hegy szigetén, az ideális jelölt legalább heti öt éjszakát a kastélyban tud tölteni, és gyakorlatiasan áll a karbantartási feladatokhoz – írja a bbc.com.

A szigetet a National Trust és a St Aubyn család működteti, utóbbi tagjai a kastélyban is élnek. A sziget a parttól 500 méterre található, és elsősorban komppal közelíthető meg Marazionból, de létezik egy szárazföldi út is, mely dagálykor víz alá kerül.

A sziget Szent Mihályról kapta a nevét, aki állítólag Kr.e. 495-ben megjelent itt  ahelyi halászok előtt. A sziget legrégebbi épületei a kastélyhoz hasonlóan a 12. századból származnak, amikor bencés apátságot is alapítottak itt.

A munkaköröz tartozó feladatlista meglehetősen hosszú, beletartozik többek között a kastély biztonságának őrzése és napi gyakorlati műveleteinek felügyelete, csakúgy, mint a St Aubyn család asszisztenciája, és a szigeten található létesítménygazdálkodóinak szupervíziója. Bővebb információk és a jelentkezési feltételek ezen az oldalon olvashatók.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!