Ezek a legolcsóbb erdei szálláshelyek

Ha néhány napra elvonulnátok!

Sokan vannak, akik a túlzsúfolt strandok és népszerű kirándulóhelyek helyett az erdő mélyén megbúvó kis faházakat keresik évszaktól függetlenül. Ha te is egy kis nyugalmat keresel, akkor a következő faházakat egészen jó áron elérheted.

Az összeállítást a HelloVidék készítette el. Az összeállítás szerint a következő két szálláshely nemcsak felújított, de még olcsó is.

Gyopár kulcsosház

Komló-Zobákpuszta mellett 400 m-re a falutól a Keleti-Mecsek kapujában újra várja a túristákat a Gyopár kulcsosház. A “KÉK NÉGYZET” jelzésű turistaút mellett, a Dél-Dunántúli KÉK túra útvonalától 400 m-re található házban egyszerre 20 fő szállhat meg. Két szobában 5-5 emeletes ágy található. Felszerelt konyha, hideg-meleg vizes zuhany, angol wc áll a vendégek rendelkezésére.

Szállásdíjak:

  • Szállás 2 főig – túrázók esetén 3000 Ft/fő/éj
  • Szállás 4 főig vasárnaptól csütörtökig 7500 Ft/éj
  • Szállás 4 főig péntektől szombatig és ünnepnapokon 9000 Ft/éj
  • Szállás 5 főtől vasárnaptól csütörtökig 1500 Ft/fő/éj
  • Szállás 5 főtől péntektől szombatig és ünnepnapokon 1800 Ft/fő/éj
  • Az árak bruttó árak, az ÁFA-t tartalmazzák. A szállásfoglaláshoz előzetes bejelentkezés szükséges.

Czibulka János Kőhegyi Menedékház

Szállóvendégek számára az év minden napján (a munkaszüneti napokon is ) rendelkezésre állnak, a karácsonyi és a szilveszteri időszak kivételével. Szállást foglalni a honlapon keresztül, a foglalási űrlap kitöltésével és elküldésével lehetséges, az alábbi linken keresztül.

A Menedékházban az emeleten 4 darab négyágyas és egy darab 8 ágyas szoba van. Az emeleten közös vécé és zuhanyzó található.

Szállásdíjak:

  • 3570 HUF/fő/éj (Hálózsákkal érkezőknek, 18 éves kor felett)
  • 2940 HUF/fő/éj (Hálózsákkal érkezőknek, 6-18 év között)
  • 0-6 éves kor között a szállás ingyenes
  • Ágynemű: 1260 HUF/fő/alkalom

Természetesen van másik véglet

Ennél jóval-jóval drágábbak, de ennek ellenére nagyon kedveltek Noszvaj lombházai. A fák között egy torony tetején 10 méter magasban egy tetőteraszon pezsgő fürdőzni igazi élmény.

Egy ilyen környezetben azonban a pihenést meg kell fizetni. Októberben 13-15-ig állítottuk be a szűrőt két felnőtt részére, amiért 611 eurót is elkérnek.

 

Mutatunk egynapos kirándulási tippeket is, de nemcsak külföldön, itthon is vannak kivételes helyek, mint például Hollókő.

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotó: wikipedia, mecsekerdo zrt. és Noszvaj Lombházak)