Ezek a legdrágább, és legolcsóbb budapesti gyógyfürdők és strandok

A budapesti gyógyfürdők és strandok hétvégi, teljes árú jegyeit hasonlította össze a Ripost.

A Ripost.hu megnézte, hogy mennyiért és milyen feltételekkel lehet csobbanni Budapesten. Az összesítésben a strandok és gyógyfürdők hétvégi, teljes árú jegyeit hasonlították össze.

Szabályok mellett szabad a strandolás

A legtöbb kültéri medence is üzemel már és létszámkorlát idén nincs a strandokon, viszont szinte kivétel nélkül védettségi igazolvány meglétéhez kötik a belépést az üzemeltetők. A maszkhordási szabályok fürdőnként eltérhetnek, ezért vagy tájékozódjunk előre.

És akkor lássuk: a budapesti gyógyfürdők teljes árú, hétvégi jegyárai a következők: Széchenyi 6200 Ft, Gellért 6200 forint, Rudas 6900 forint, Lukács 3900 forint, a most nyílt Dandár fürdőé 2900 forint, a Csillaghegyi Árpád Forrásfürdőé 2600 forint.

A strandokra, szabadtéri medencés fürdőkbe a következő árakon lehet bejutni: Paskál 3200 Ft, Palatinus 3600 forint, Pesterzsébeti fürdő 3200 Ft, Római strand 2800 Ft, Pünkösdfürdő 2000 Ft.

A Lupa Beach 4400 forintba kerül, míg egy másik természetes fürdőhelyre, a XXIII. kerületben, Soroksár és Dunaharaszti határán található homokos tóstrandra, a Joker strandra már 1500 forint a belépő, igaz, ezt a helyszínt elsősorban autóval lehet megközelíteni.

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: wikipedia)