A 4 legextrémebb szálláshely Magyarországon

Ha végre egyszer útnak indulhatunk, a következő szálláshelyek közül legalább egyet kötelező kipróbálni! Tervezz, inspirálódj!

Magyarországon is vannak helyek, amiket érdemes felírni a bakancslistánkra. A következő négy szálláshely például egytől-egyig ilyen.

Templomvölgy Butikhotel

A Mátrakeresztes elegáns berendezéssel és egy templomból átalakított különleges szállás atmoszférájával várja az ide betérőket.

“Történetünk 2004-ben kezdődött, amikor családunk megvásárolta az akkoriban katolikus templomként működő kőépületet. A Templom-völgy, melynek bejáratánál három patak találkozik, szerelem volt első látásra… Az eredetileg vadászlaknak épült ház, melyet a Szohner Család építtetett a Tóréti és Szélbükk patakok találkozásánál, közel 60 éven keresztül Mátrakeresztes katolikus templomaként szolgált. A Templomvölgy Resort 2010-ben nyitotta meg kapuit Vendégeink előtt” – áll a különleges szállás weboldalán. Nézz körül a “templomhotelben”, érdemes!

Lakj jurtában!

Mi is lakhatunk jurtában, klasszikus, XXI. századi jurtahotelek az ország több pontján fogadják a vendégeket Balatongyöröktől kezdve Ürömön át Dobogókőig. Nincs más hátra csak kiválasztani a legszimpatikusabbat.

Nekünk kifejezetten szimpatikus a balatongyöröki Jurta Hotel. További információkat itt gyűjthetsz róla. Egy éjszakáért minimum 150 eurót szükséges fizetni.

SIROCAVE Barlang Apartmanok

SIROCAVE barlangban apartmanok Magyarország, sőt Közép-Európa első barlangszállása, földtörténeti időalagút mai köntösben. Egy barlanglakás csodás panorámával és utánozhatatlan hangulattal bír és ezt bárki kipróbálhatja Sirokon 15ezer/éj a felejthetetlen élmény ára.

Aludj lombházban!

Próbáld ki Magyarországon elsőként épült lombházakat Noszvajon. Ha eleged van a városból, vagy csak pihenni szeretnél egy különleges szálláson, akkor megtaláltad, amit kerestél!  Lombházak két személy részére lettek tervezve, luxus kivitelben. Család-, gyerek-, és kisállatmentes szálláshely, minden a párokra és a csendre optimalizálva.

A fantasztikus szálláshelyről még több információt ITT találsz.

Figyelem! Jelenleg a Treehouses Noszvaj az érvényben lévő korlátozások értelmében, 2021.03.01-ig csak üzleti vagy oktatási céllal érkező vendégeket tud fogadni!

Szeretnél már utazni? Híreink vannak!

Azt hallottad, hogy márciustól érkezhet a vakcinaútlevél? Utazási szakértők pedig elmondták a véleményüket, mikor vehetjük ismét nyakunkba a világot. Digitális Covid-igazolvány érkezik a légi közlekedésben.  És azt olvastad, hogy Peru karbonmentessé teszi a Machu Picchut? És azt tudod, hol van a Föld legforróbb pontja? Légy képben!

(Nyitókép: treehousesnoszvaj/ Instagram)