Extrém magyar szálláshely: aludj jurtában, az alföldi tanyavilágban

Ha picit izgalmasabb nyaralásra vágynál az eddig megszokottól.

Azoknak, akik valami extrém élményre vágynak, de nem terveznek külföldre utazni, ajánlunk egy különleges szálláshelyet, méghozzá a jurtákat az Alföld szívében.

jurták Ruzsán találhatók a tanyavilág közepén. A különleges sátrak kültéri tusolóval, wc-vel, konyhával, étkezőasztallal felszereltek – írja a HelloVidék válogatásában, ahol még több érdekes és extrém szálláshely közül böngészhetsz.

“A hely kiválasztásánál az elődök tapasztalataira hagyatkoztunk, egy régi tanya udvarán állítottuk fel a jurtát. A nomád életet kedvelőknek, vagy az azt kipróbáló bátor vendégeknek ajánljuk, akik szívesen használnak egy kültéri meleg vizes tusolót kilátással az erdőre , bio-wc-t, egy nomád konyhát (minden szükséges felszereléssel), nádtetős kiülővel kiegészítve. A hely tökéletes a pihenésre és kikapcsolódásra a természetkedvelőknek” – írják a hirdetésben a szállásadók.

Árak:

  • A szállás 2 felnőtt és 2 gyermek esetén a legrövidebb tartózkodási idővel számolva, ami 2 nap, 1 éjszaka, 35 500 forint ellátás nélkül.
  • Két nap és egy este 2 felnőtt számára 28 500 forint ellátás nélkül.

Mi az a Glampiknik?

“Sátraink egy karnyújtásnyira helyezkednek el az erdőtől. Hitvallásunk a zöld élet és a megújulás, mind a szállás, az étkezés és minden egyéb szolgáltatásunk terén. Friss alapanyagainkat csakis saját vagy helyi termelőktől szerezzük be. Napelem biztosítja az áramot a sátrakban, a vízhasználatra odafigyelünk, komposztálunk és álomszék biztosítja az értékes humusz körforgását” – írják a szállásadók.

Árak:

  • A szállás két napra és egy estére 2 felnőtt és 2 gyermek esetében 60 000 forint, félpanzióval.
  • Két napra és egy estére 2 felnőttnek az előbbi ár fele, az az 30 000 forint.

 

Ha az erdő közelebb áll a szívedhez, akkor nézz körül itt. Ha külföldre vágytok, akkor pedig ezt az olasz villát ajánljuk.

(Fotók: szallas.hu)

via