Ennyire lehengerlő panorámát még egyik Hilton sem produkált, mint a horvátországi

Egészen biztosan kedvelt hotellé válik a nyaralók körében.

Opatija és Rijeka városa között található az újonnan megnyitott szálloda, ami a Hilton Rijeka Costabella Beach Resort & Spa nevet kapta. A hotel Horvátország egyik legjobb tengerparti lokációját élvezi, kétszáz méteres saját strandszakasszal és kikötőhelyekkel – írja a Roadster.

A szobák kiegészítő eleme az Adria:

A hotelkomplexum összesen 132 szobával és 62 villával, és lakosztállyal rendelkezik, a superior kétágyas szobáktól kezdve a három hálószobás duplex apartmanokig, melyek mindegyike tengerre néző, elképesztő kilátással kényezteti a vendéget.

“Izgatottak vagyunk, hogy egy újabb, lenyűgöző szálláshelyet nyithatunk Horvátországban, amely remélhetőleg az Adria partján nyugodt körülményeket kereső vendégek egész sorát vonzza majd. Horvátország nemzetközi turisztikai célpontként egyre markánsabb szerepet tölt be, és már alig várjuk, hogy fogadhassuk a vendégeket a Hilton Rijeka Costabella Beach Resort and Spa-ban, amely egyike az idén Európában tervezett közel negyven új egységünknek” – mondta David Kelly, a Hilton európai vezető alelnöke.

Mielőtt Horvátországba indulnánk, nézzük meg az épp aktuális, érvényben lévő szabályokat. És időben foglaljunk szállást, ugyanis rettentő népszerű nyaralóhely lett idén.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: Booking.com)