Életed kalandja lehet: utazz Massimo Botturához Modernába

Az álomutazásra 2021. június 11-ig lehet jelentkezni, a nyertest pedig június 30-a körül hirdetik ki.

Egy regisztráció szükséges, de adományt is elfogadnak. A nyereményutazást pedig természetesen olyan időpontra szervezik, amikor biztonságban és a jogi szabályoknak megfelelően engedélyezett az utazás és a vendéglátás.

De miről is van szó?

A nyeremény részét képezi egy közös tortellinikészítés Massimo Botturával. A világklasszis séf személyes műgyűjteményének megtekintése és autós kirándulás Ferrarival Emilia-Romagna régióban.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Massimo Bottura (@massimobottura) által megosztott bejegyzés

A nyereménycsomagban szerepel egy 9 fogásos degusztációs menüsor a Francescanában is, ahol a modenai Osteria Francescana ételeit kóstolhatja meg a szerencsés páros a Casa Maria Luigia rezidencián. A három Michelin-csillagos Osteria Francescana 2016-ban és 2018-ban is a World’s 50 Best Restaurants listájának élén végzett a világ legjobb éttermeként. A programok között szerepel továbbá Ferrari múzeum-, valamint balzsamecetmúzeum-látogatás Modenában, Massimo Bottura személyes műgyűjteményének megtekintése és egy éjszaka az olasz vidéki vendéglátás gyöngyszemében, a Casa Maria Luigiában, amelyet szintén a séf üzemeltet.

A Food For Soul non-profit alapítvány népszerűsítésére (is) hívták életre a nyereményjátékot. A szervezetet Massimo Bottura és felesége, Lara Gilmore alapította az ételpazarlás elleni küzdelem jegyében, sok más jótékonysági tevékenység mellett ingyenkonyhák és ételosztás szervezésével, felvilágosító és segélyprogramokkal. A nyereményjáték-nevezéshez nem szükséges adományozni, anélkül is versenybe szállhatnak a jelentkezők.

Ha kedvet kaptál ITT jelentkezhetsz.

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

via