Magánsziget vásárolható a Bahamákon

Sokunk álma eljutni a Bahamákra. Az igazán szerencsések (és tehetősek) a saját szigetükre utazhatnak, hiszen épp eladó egy magánsziget.

eladásra kínálják a karibi paradicsomban a Little Ragged szigetet, más néven St Andrew’s szigetet, ami a legnagyobb magánsziget errefelé. 730 hektáros erdős domboldalakról és érintetlen fehér strandokról beszélünk, amiket meleg vizű kék óceán vesz körül.

Ezt az elszigetelt csodaországot egy 10 perces hajóúttal lehet elérni a közeli Ragged-Islandről, ahol egy privát leszállópálya is várja az átkelni vágyókat, de természetesen egy luxushajóval is megtehető a táv.

Az árát 19.5 millió dollárra teszi a Concierge Aukciósház, de nincs minimum összeg, így akár kevesebbért is elvihetik. A licitáláshoz azonban 100 000 dolláros tőkét kell felmutatni. A leendő vevők virtuálisan tudják megtekinteni a szigetet. Akit érdekelne: az aukció pedig március 26-án kezdődik és 31-én zárul. A CNN Travel szerint a pandémia alatt jelentősen megnőtt a kereslet a karibi magánszigetekre, az elmúlt 20 év legnagyobb forgalmát bonyolítják le a brókerek a piacon.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: CNN Travel)