Új fejlesztésekkel, éjjeli sétákkal vár a szeretett Budakeszi Vadaspark

Egyik kedvenc budai kirándulóhelyünk a Budakeszi Vadaspark, ami szezonról szezonra újdonságokkal készül és kedves, informatív Facebook kommunikációjukkal (is) hívogat.

Sosem tudnánk megunni a Budakeszi Vadasparkot! Minden évszakban más és más, szuper sétákat tehetünk gyerekkel, magunkban, miközben a természetet és a terület állatait kémleljük. Kiemelten kedveljük játékos, humoros és közvetlen Facebook oldalukat, ahol egyrészt a lakókról készített képekkel, másrészt izgalmas állatos információkkal látnak el, valamint a fejlesztéseikről, megújulásról is szokták értesíteni a lelkes természetjárókat.

Szilveszter, a vadmacska, Parázs, a róka, Zselé, a vadászgörény, Romulusz, a medve és a többi vadasparki lakó főhadiszállása háza táján most is éppen tavaszi, frissebb szelek fújnak: a kicsiknek egy új és látványos játszótérrel készültek, az állatoknak pedig új röpdékkel és kifutókkal tudtak komfortosabb életteret biztosítani.

Az áprilisi naptárukban már szerepel is két izgalmas program: április 1-jén és 15-én Éjszakai Kalandtúrát tartanak, ami különleges, nyitvatartáson túli esemény, 18:00 órás kezdettel, 20:30-ig. Ezalatt az éjjel aktív, sőt, igazán akkor elemükben lévő állatokat figyelhetik meg a látogatók, különleges vezetéssel. Fejlámpa, elemlámpa szükséges lesz a túrához.

Ezekre a programokra e-mailes regisztrációval lehet jelentkezni a joba.katalin@bkvp.hu címen. Egy turnus maximum 50 embert jelent, ám ha összegyűlik két legalább 25 fős csoport is a meghirdetett péntekek utáni szombatokra, akkor exkluzív éjszakai kirándulást is tartanak április 2-án és 16-án. 

További információk ITT.