Egy a millióhoz annak az esélye, hogy valaki véletlenül ennyire zseniális felvételt készítsen

Andrew McCarthy gyakorlott a naprendszer fényképezésében, és most sikerült olyan fotót készíteni, amire talán soha többé nem lesz lehetősége.

A Kaliforniában élő fotós, Andrew az United Airlines 425-ös járatát örökítette meg, ahogy az “áthalad” a napon. Videó is készült a fotósorozatból, amin a repülőgép a véletlennek köszönhetően tökéletesen metszi a Nap közepét. McCarthy-nak sikerült tökéletesen megragadnia a pillanatot a vörös háttérben:

McCarthy azt is kiderítette, hogy a különleges fotón a United Airlines járata látható, ahogy épp San Franciscoból a New York-i Newark repülőtérre tartott. A repülőgép pilótája is látta a felvételeket, amik annyira lenyűgözték, hogy megkereste a fotóst, és kért tőle néhány másolatot.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Andrew McCarthy (@cosmic_background) által megosztott bejegyzés

Izgalmas dolgok történnek a világban!

Különleges, őrült ünnepeket gyűjtöttünk össze nektek, és azt is, milyen szigetekre tudtok utazni korlátozás nélkül. Ezek lesznek a mérvadó utazási trendek 2021-ben. De megmutatjuk Tokiót is, kicsit másképp, nézd meg a lenyűgöző fotókat! Március 1-jétől nyithat Horvátország, ahogy hamarosan útnak indulnak az olasz tengerjárók is.

via