Már most visszasírod a sulimenzát? Ezekről a helyekről tudsz ebédet rendelni 2000 forint alatt Budapesten

Az új korlátozások kétségtelenül mindenki életét megnehezítik. Most azoknak a szülőknek szeretnénk néhány tippel segíteni, akik home office mellett még a gyerek digitális oktatását is menedzselnie kell. Legalább a főzésre ne legyen gond!

Hegyvidéki Ízlelő

Az étteremben a szakácson kívül szinte csak megváltozott munkaképességűek dolgoznak. Az Ízlelő déli menüztetést célozta meg, így nekik nem kellett profilt váltaniuk. Szállítanak a Netpincéren keresztül is, ahol 1190 Ft-ért egy kétfogásos, kiadós ebédmenüt kaptok – egy négyfős családnak elég három adaggal rendelni –, miközben segítetek, hogy a fogyatékkal élők se maradjanak munka nélkül.

Nézzetek körül: https://www.facebook.com/izlelo/

Menza

A Menza nevű étterem 15 éve működik megbízható minőséggel. Mindennap főznek ebédmenüt, és igaz, hogy nem 1000 Ft alatt, hanem 1990 Ft-ért, de ez egyrészt három fogás, másrészt ebben a házhoz szállítás is benne van! Mindennap van egy A és egy B menü, az egyik vegetáriánus, és mindkettőhöz jár desszert. Vasárnap is szállítanak!

Paletta Budapest

A Paletta Budapest amellett, hogy kenyeret és péksütit is süt, szintén kínál napi menüt délután 15 óráig. Két fogás 1650, 3 fogás 1950, a családi csomag pedig 4500 Ft – ez utóbbi 3 fogás 2 felnőtt és 2 gyerek részére, tehát nagyon megéri.

Input Kitchen & Bar

Minden hétköznap 13.30-ig lehet menüt rendelni az Input Kitchen & Barból is. A kétfogásos menü 1740 forint, a háromfogásos pedig 1980 forint.

“Hetente változó 3 fogásos menü ajánlatokkal és a la carte étlappal várjuk minden kedves vendégünket. Étlapunkon mindenki számára ismert ízek és felfedezésre váró ételek egyaránt megtalálhatóak”olvasható az étterem oldalán.

Még több gasztró

Egyiptomban 5000 éves sörfőzdére bukkantak. Összegyűjtöttük a világ legdrágább ételeit, de mutatjuk a legbizarrabbakat is. És azt tudod, hogy mennyibe kerül a világ legdrágább pizzája vagy hogy készítheted el könnyedén a paellát? Kíváncsi vagy, milyen étkezési szokások vannak a világ körül? Olvass bele cikkünkbe!

(Nyitókép: unsplash)