Ebben a luxusszállodában jet lag űző szoba is van

A Los Angeles-i Pendry West Hollywood Hotelben nem kell attól tartanunk, hogy a szobánkban kell szenvednünk az időeltolódás okozta jet lagtől.

A Los Angeles-i Pendry West Hollywoodban külön hidratációs kezelőszobát alakítottak ki, ahol a spakezeléseket egészítették ki további wellnessopciókkal.

A szállodaláncnak 17 helyen van luxusszállója Kaliforniában, ezek közül szinte mindegyikben elérhető a hidratációs kezelés a regenerálódni vágyó vendégek számára. Vitamininjekciókkal, intravénás terápiával és hasonló izgalmas, hatékony kezelésekkel igyekeznek minél rövidebbre vágni a közérzetet rontó panaszokat.

A hosszú repülőutak utáni jet lagre is van megoldás a szálloda hidratációs szobájában,intravénásan: az infúzió enyhíti a koncentrációzavart, fáradtságérzetet, stresszt, dehidratációt és izomfájdalmakat.

Ha pedig csak 2022-t a legjobb bőrben akarja kezdeni valaki, a bőr egészségét célzó – szintén infúziós – kezelésre érdemes bejelentkeznie.

Vitamininjekciókra elég bemenni a hidratációs szobába, ezek közül frissítő, immunerősítő antioxidáns injekciók és boldogságérzetet fokozó szerotonin- és dopamininjekciókat is kérhetünk.

Ha valami nagyon extrára vágyunk, a 895 dolláros infúzióra is benevezhetünk, amit nikotinamid-adenin-dinukleotidnak neveznek, és az öregedés hatásait csökkenti, valamint javítja a szellemi képességet. A többi intravénás kezelés ára ennek töredéke, már 250 dollárért hozzájuthatunk.

Extrém esküvői helyszín. A világ legjobb látványosságai közé került ez a magyar épület.

via