Ebbe a luxus lakóbuszba még liftet is építettek!

Meglepő és nagyon praktikus, egy kerekeken guruló otthon a Maxus V90 Life Home Villa Edition lakóbusza. Legszívesebben bejárnánk vele az egész kontinenst!

Lehet, hogy képen és az utakon szembejőve “csak” egy modern, stílusos lakóbusznak tűnik, de parkoló, pihenő állapotban, egyetlen gombnyomással mini luxusvillává alakítható ez a shanghai Maxus.

A gombnyomásra egyszerre kibővül, tágasabbá válik a “földszint” és egy napfényes, panorámaablakos emelet is kapcsolódik a buszhoz. Az emelet üvegei természetesen sötétítettek és csak mentről lehet élvezni a kinti környezet látványát. Legyen az végtelen hegyvidék, homokos tengerpart, vagy egy vadregényes tó környéke.

Ha pedig azon gondolkodnál, hogy milyen veszélyes és meredek, sok helyet foglaló lépcső vezet a tetőre, meg kell nyugtassunk: egyszemélyes minilift visz fel. Bizony, egy liftet is szereltek a minden igényt kielégítő utazó otthonba.

Jól felszerelt konyhasarok, LED televízió, nagy és kényelmes ülőfelületek, csaknem king size ágy tartozik a guroló luxushoz, melynek csak két kis hibája van. Jelenleg kizárólag a kínai piacra gyártják, illetve körülbelül 150 millió forintnak megfelelő yuan az ára. Persze álmodozni attól még lehet…

Forrásunk volt: newatlas.com