Dobd fel a túrázást és fedezd fel Magyarország rejtett kincseit más szemmel!

Vásárolj be akár 70%-os kedvezménnyel a tavaszi kirándulásokhoz!

Végre itt a túraszezon! A tavaszi időjárásnak hála akár minden hétvégén összepakolhatjuk a túrafelszerelésünket, és neki vághatunk a természetnek, Magyarország csodálatos tajainak. A közérzetünknek, sőt a fizikai állapotunknak is jót tesz a friss levegő és a mozgás. Ha pedig kicsit izgalmasabbá, játékosabbá tennénk a túrázást, akkor dobjuk fel egy kis geoláda kereséssel! Azaz, ismerkedjünk meg a geocachinggel!

A geocaching tulajdonképpen egy izgalmas szabadidős tevékenység, egy igazi természetbarát játék, amely ötvözi a túrázás, a kincskeresés élményét és a modern okoseszközök használatát. Az ismerkedést kezdjük inkább csak a geoládák megkeresésével, majd, ha abban már profik vagyunk, akkor próbálkozzunk mi magunk is geoládák elrejtésével, koordinátáiknak megadásával.

Mi is az a geoláda?

Általában egy vízhatlanul záródó doboz, amelyben egy látogatói napló, egy íróeszköz és néhány apró ajándék, „kincs” található. A sikeres megtalálók feladata, hogy beírják, mikor találták meg a ládát, és megadják a játékban használt nevüket. Ha gyerekekkel készülünk ládázni, mindig legyen nálunk valami apróság, ugyanis, ha ezt beteszik a megtalált ládába, cserébe ők is választhatnak valamit a ládában talált kincsek közül.

Indulhatunk?

  • Az elsőlépés, öltözzünk kényelmes, az időjárásnak megfelelő túraruhába. Ebben segítséget nyújthat a Banggood online áruház, ahol egy helyen, gyorsan és egyszerűen vásárolhatunk meg mindent, amire szükségünk lehet: túracipőtől a pulóveren át a hátizsákig.
  • Nézzük ki azt az úticélt amerre túrázni, kirándulni szeretnénk!
  • Ha ez megvan, töltsük le az applikációt az okostelefonunkra, és nézzük meg, úticélunk felé hol találhatunk geoládákat!
  • Kézben a telefon, iránytű, GPS, vagy épp egy okosóra és már indulhatunk is! Ha megnéznéd a legújabb típusokat, nézd meg a Banggood kínálatát, ahol kizárólag válogatott minőségű termékeket találsz, hihetetlen áron, például a Xiaomi-tól vagy a Huawei-től.

A keresés közben egészen biztosan mindenki megtalálja a kedvére való szórakozást. A gyerekek kincset keresnek, és észre sem veszik a legyalogolt távolságokat. A felnőttek élvezhetik a túrát, vagy akár kereshetik a ládában rejlő kódot, amit feltöltve jelölhetik, hány ládát találtak már meg. A technika szerelmeseinek kiváló alkalom, hogy helyzetmeghatározó eszközeiket, telefonjukat, okosórájukat, esetleg drónjukat használják, próbára tegyék.

Izgalmas túrahelyszínek hazánkban

Legyen szó a Mátráról, a Bükkről, a Balaton-felvidékről vagy akár a fővárosról, jó eséllyel mindenhol rátalálhatunk egy-egy elrejtett ládára hazánk természeti és turisztikai kincseinek környékén. A geocaching egy izgalmas minden korosztályt lázba hozó szabadtéri játék, ami igazi élményt nyújt mindenkinek, miközben jó levegőn vagyunk, mozgunk, kincset keresünk és különböző „kütyük” használatával tájékozódunk. A Banggoodnál minden megtalálható, ami egy felejthetetlen geocaching élményhez szükséges, most 70% kedvezménnyel.

A Banggood egy 15 éve működő megbízható online áruház, ahol néhány gombnyomással elektronikai eszközök, kerti szerszámok, játékok, ruházat, sporteszközök, vagy épp konyhai gépek között válogathatnak a vásárlók. 100 millió aktív felhasználó vásárol rajta keresztül világszerte ellenőrzött minőségben, kiváló áron. Partnerei között, olyan vállalatok is megtalálhatók, mint a Huawei vagy a Xiaomi. A termékeket minden esetben a Banggood maga válogatja, ami biztosítékot jelent a stabil, jó minőségre és persze a legjobb árakra is. A problémamentes kiszállítás is biztosított, köszönhetően a Banggood kiterjedt nemzetközi logisztikai és szállítmányozási kapcsolatainak és a csomagkövető rendszernek. A fizetés egyszerű és biztonságos, a vásárlók több mint 40 különböző fizetési mód közül választhatnak.

Ha online vásárlás, akkor Banggood: garantált minőség, jó árak, széles választék.