Cukrászdaként éled újra a Michelin-csillagos Borkonyha

A jelenlegi helyzet legnagyobb vesztesei a gasztronómia területén talán pont a fine dining és felsőkategóriás éttermek. A Borkonyha így éled újjá.

Ma már senki nem lepődik meg azon, hogy akár egy Michelin-csillagos séf az otthonunkban is vendégül láthat minket és mára az online kurzusok is bevett gyakorlattá váltak.

A Textúra étterem csapata januárban ötvözte a kettőt, Sárközi Ákos – a Michelin-csillagos Borkonyha és a Textúra étterem séfje – online tanította tálalni az érdeklődőket, most pedig ismét egy észszerű megoldással állt elő a csapat:

Az már most borítékolható, hogy a Borkonyha legfőbb vendégkörét jelentő külföldi vendégekre az idei nyári szezonban sem lehet még építeni, így nyár végéig biztosan Béres Anett cukrászséf desszertjeivel, cukrászdaként fog működni a Michelin-csillagos étterem kínálatban Béres Anett cukrászséf monodesszertjei mellett többek között a magyar klasszikus ízek “Michelin-csillagos” Borkonyha verziói közül lehet majd választani és természetesen a vegán életmód követőiről sem feledkeznek meg, az Illusion névre keresztelt torta, nemcsak a vegánok kedvence.

A jelenlegi tervek szerint a Borkonyha szeptemberben visszatér, mint fine dining étterem.

A desszertek online, az étterem oldaláról is rendelhetőek, egy szelet különleges finomság 990 forinttól indul.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Fotók: borkonyha)