Budapestre jönnek Madame Tussauds viaszbábui

Akinek bakancslistán szerepel a híres viaszbábuk megtekintése, az most jövőre megteheti.

Újabb Madame Tussauds nyitja meg kapuit 2022 elején, Budapest szívében – írja az MTI.

A Vörösmarty tér közvetlen szomszédságában megnyíló viaszszobor-attrakció az első teljes egészében franchise-konstrukcióban megvalósuló Madame Tussauds lesz, a jogtulajdonos Merlin Entertainments és a turisztikai fejlesztést megvalósító Dorottya Experience Kft. közötti megállapodás alapján.

A nemzetközi és magyar, kortárs és történelmi személyiségeket egyaránt felsorakoztató új attrakció fontos szerepet kap a hazai idegenforgalom koronavírus-járvány utáni újraindításában is.

Az új és izgalmas Madame Tussauds 2022 elején nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt és mintegy 2000 négyzetméternyi területen kínál majd számukra egyedülálló élményt és szórakozási lehetőséget.
Az új turisztikai attrakció interaktív és ikonikus környezetben, hihetetlenül élethű ábrázolással mutatja majd be a nemzetközi és magyar hírességeket, az A-listás zenei- és sportlegendákat és a világ híres vezetőit megjelenítő viaszbábukat.

„Nagy öröm számunkra a budapesti Madame Tussauds franchise-keretek között történő megnyitása egy márkaépítésben és a turizmus területén jártas helyi partner segítségével. Ez az attrakció lesz világszerte az első teljes egészében franchise-konstrukcióban megvalósuló Madame Tussauds. A nyitást követően pedig szerte a világon tovább fogjuk keresni a franchise lehetőségeket azokon a piacokon, ahol a márka egyelőre még nincs jelen. A jövőbeni potenciális partnerek felkutatása már folyamatban van” – mondta Chris Scurrah, a Merlin Entertainments franchise igazgatója.

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(Forrás: MTI)

(Fotó: Getty Images)