Ha van pár remek ötleted, hogyan lehetne még jobb hely Budapest, eljött a te időd!

Ötletpályázatot hirdet ugyanis a fővárosi önkormányzat városélményt nyújtó programokra!

Különleges városélményt nyújtó kulturális programok, művészeti produkciók és kísérleti városi projektek megvalósítására indít ötletpályázatot Budapest Főváros Önkormányzata és a Budapest Brand nZrt.

Az ötleteket május 20-ig várják a Budapest Tuning pályázati felületen. Pályázni egyénileg vagy csapatban, de akár a lakóközösséggel együtt is lehet, a szervezők civil szervezetek, egyesületek, városi kollektívák, fesztiválszervezők, kis- és nagyvállalkozások jelentkezését is várják – közölte a Budapest Brand nZrt.

A pályázat kiírói új találkozási pontok létrehozását, izgalmas szabadtéri aktivitások és alkotások, új zöldfelületek és közösségi funkciók létrejöttét ösztönzik.

Ezek megvalósítására két kategóriát hoztak létre: párnapos szabadtéri program tervezésére a pályázható maximális összeg projektenként bruttó 3 millió forint, a nagyobb léptékű projektekre bruttó 10 millió forint. Az érdeklődőket a www.budapesttuning.hu oldalon digitális tudástár, nyomtatványok mintái, profik tippjei is várják a költségtervezéstől az engedélyeztetésen át a közterületfoglalásig. Sikeres pályázás esetén a projekt 2022. július 1. és december 31. között valósulhat meg. Szóval ha van egy jó ötleted, irány a Budapest Tuning!

(Forrás: MTI, fotók: Unsplash)