Buboréksátorban élvezhetjük a természet közelségét Eger mellett

A jó hír, hogy már tárt karokkal várja a természet szerelmeseit.

Egerhez közel, egészen pontosan Noszvajon június 26-án megnyitottak az úgynevezett buborék lakosztályokat, amiket a Nomád Hotel & Glamping valósított meg. A gyönyörű környezetben fekvő buborékok fel vannak szerelve nappalival, saját fürdőszobával és kényelmes hálószobával is.

Balogh Bari, a Nomád Hotel & Glamping háziasszonya a Sokszínű vidéknek elmondta, hogy igyekeztek úgy tájolni a lakórészeket, hogy a kilátás zavartalan legyen, viszont a belátás ne legyen olyan egyszerű. Erre azért van szükség, hogy a buborékok lakói nyugodtan élvezhessék az időtöltést és ne aggódjanak azon, hogy épp látják-e őket.

A buborékokat egyébként túlnyomással tartják feszesen, egy légbefúvó folyamatosan keringeti a külső levegőt. A beszámolók szerint ez a mechanizmus szinte hang nélküli, egyáltalán nem zavaró. Ugyanez a berendezés biztosítja a lakosztályok hőháztartását, a buborékok télen és nyáron is használhatók.

A buborékokat csak 18 év fölöttiek bérelhetik ki, hivatalosan csak két főre vannak hitelesítve és sem gyerekeket, sem háziállatokat nem lehet vinni.