Ausztria remek programokkal várja a tél szerelmeseit

Ha imádjátok a téli sportokat, akkor Ausztria a ti országotok!

Ausztriában számtalan módon belevethetjük magunkat a téli élményekbe.

Ezek a legjobb programok:

Vorarlberg kis területen is bámulatos sokszínűséget kínál; a tartományban lenyűgöző a hagyományos és a kortárs építészet együttélése. Tirol az osztrák turizmus szíve, a téli sportok birodalma. A tartomány bővelkedik gyönyörű városokban, de az igazi vonzerőt az Alpok jelenti. Több mint 3500 km tökéletesen karbantartott sípálya, 1000 modern felvonó, minőségi vendéglátás, mind egy tiroli síüdülés mellett szólnak. Az Alpokban 15 000 km felfestett turistaút várja a kirándulókat.

Salzburg tartomány síterepei a Kitzsteinhorn-gleccsertől egészen a Salzkammergut régióig terjednek. Salzburg városában és tartomány számos további településén adventi vásárok, koncertek és hagyományőrző rendezvények színesítik a programkínálatot. Felső-Ausztria családbarát síterületeiről, téli lovaglási lehetőségeiről és hangulatos adventi vásárairól.

A burgenlandi Fertő–Fertőzug Nemzeti Parkban lenyűgözően szép táj és gazdag madárvilág várja a természet szerelmeseit. A tartomány déli részén a termálfürdők is kényeztető kikapcsolódást ígérnek.

Legyen szó kezdőkről, újrakezdőkről vagy haladókról, egy karintiai síüdülés közben mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb pályát. A változatosságot 31 karintiai és kelet-tiroli síterep garantálja, amelyek mindegyike saját karakterrel rendelkezik, ráadásul egyetlen síbérlettel, a TopSkiPass síbérlettel használható. A kínálatot számos regionális síbérlet egészíti ki, amelyek változatos további szolgáltatásokat is kínálnak. A feledhetetlen téli élményekről összesen 800 kilométernyi tökéletesen karbantartott és hóbiztos sípálya gondoskodik, amelyek részben háromezres hegycsúcsok között, részben szelídebb hegyoldalakon és gyermekbarát lejtőkön találhatók. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy több síterepen is buckapályák és félcsövek, valamint mély hóval borított hegyoldalak várják a freeride szerelmeseit.

Ide terveznek karácsonyi utat a magyarok. Grönland legnagyobb városában sem állt meg az idő.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

via