Alapos ráncfelvarrást kapott Chicago legizgalmasabb kilátóterasza

Elképesztő a kilátás a városra.

Alapos ráncfelvarrást kapott a chicagói Willis Tower, melynek minden szempontból legizgalmasabb pontja a 103 emelet magasan lévő The Ledge kilátóterasz, ahol egy edzett üvegből készült kiszögellésén állva csodálhatja meg a várost az, aki kevésbé – vagy inkább egyáltalán nem – tériszonyos.

A kilátónak helyet adó 110 emeletes Willis Tower 1973-as átadásakor 442 méteres magasságával a világ legmagasabb épületének számított.

A 412 méter magasan kialakított Skydeck-et 1974-ben nyitották meg, máig Chicago egyik leghíresebb nevezetessége. A kilátóba körülbelül hatvan másodpercig tart az út két szupergyors lifttel, az oda látogatók pedig azt is megtapasztalhatják, mennyire leng ki a torony egy szeles napon.

A The Ledge megújulásának eredményeként a vendégek interaktív monitorok segítségével többféle pózt próbálhatnak ki a közösségi média-felületekre feltölthető fotókhoz. A Skydeck Chicago közleménye szerint ezen kívül informatív videófelvételeken tájékozódhatnak a város átalakulásáról, a helyi kulturális látnivalókról, valamint a The Ledge felépítésének történetéről is.

A torony első emeletén egy múzeum is helyet kapott, melyet Chicago gazdag történelme ihletett. A látogatók nemcsak mindent megtudhatnak a városról, hanem interaktív-jellegű élményeket szerezhetnek a neves Second City színpadán történő fellépéstől kezdve a Michael Jordannel való pózolásig.

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

(via)

(Fotók: Getty Images, Forbes)