Aki erre a karibi szigetre utazik, ingyen éjszakát kap ajándékba

És ez egyáltalán nem vicc!

A karibi szigeten, Curaçaón számos korlátozást feloldottak már, így a szabadtéri éttermek, bárok és egyéb vendéglátóhelyek is teljes kapacitással működnek. Ha idén nem terveztél nagy nyaralást, akkor lehet, pont most gondolod meg magad: mostantól kezdve június 29-ig az egész szigetre kiterjedő akciót kínál Curaçao, aminek értelmében, aki három éjszakára foglal szállást, ajándékba kap egy negyediket.

Ugye, hogy nem rossz?

A csábító kezdeményezés a programban résztvevő szállodákra vonatkozik, melyek között családbarát butikhoteleket, all-inclusive üdülőhelyeket, luxusvillákat, privát szigeten rejtőző menedékhelyet, divatos bungalókat és nemzetközileg ismert neves szállodákat egyaránt találni. Az ajánlat a 2021. június 19. és október 30. közötti időszakra érvényes.

Érdemes tájékozódni a beutazási szabályokról is. Az utazóknak előbb online ki kell tölteniük egy digitális bevándorlási kártyát, aztán 48 órával az indulás előtt egy Passenger Locator Cardot is, egy kinyomtatott példányt pedig magukkal kell vinniük. Egy negatív PCR-tesztre szintén szükség van, továbbá a szigeten töltött harmadik napjukon be kell iktatniuk egy antigénvizsgálatot is helyben. A szabályok mindenkire érvényesek, így a beoltottakra is.

 

Vissza a többi friss hírhez – kattints IDE!

via

(Fotók: pixabay)